Onko autosi, uusi sähköpyöräsi tai muuta arvokasta omaisuuttasi varastettu? Onko sinua tai läheisiäsi uhkailtu? Tarvitsetko henkilökohtaisessa riita-asiassa lisänäyttöä todistaaksesi joutuneesi rikoksen tai petoksen uhriksi? Odottaako tutkintapyyntösi poliisissa käsittelyä vai onko tutkinnassa jätetty jokin oleellinen asia huomioimatta ja tutkimatta?

Bexor on turvallisuusalan arvostettu asiantuntija ja rohkea edelläkävijä, jolla on poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa rikosten paljastamiseen. Tutkimme ja paljastamme erilaisia omaisuus-, petos-, talous- ja väkivaltarikoksia Suomessa ja ulkomailla. Otamme toimeksiantoja vastaan myös yksityishenkilöiltä.

OTA YHTEYTTÄ

Noudatamme työssämme rikostutkinnan yleisiä periaatteita ja Suomen lakeja. Tutkinnassa tavoitteenamme on kerätä luotettavaa näyttöä rikoksesta tai petoksesta, jonka uhriksi olet joutunut.
Voit hyödyntää keräämäämme todistusaineistoa asian oikeuskäsittelyssä, poliisille tehtävässä rikosilmoituksessa tai tutkintapyynnössä.

Kuulumme kansainväliseen tutkijajärjestöön, ja saamme aina tarvittaessa ammattitaitoista ja luotettavaa tutkinta-apua maailmanlaajuisesta yhteistyökumppaniverkostostamme.

Toimeksiannon saatuamme ryhdymme selvittämään asiaasi viivyttelemättä. Voit luottaa siihen, että selvitämme rikosepäilyksesi raudanlujalla poliisin ammattitaidolla ja
tinkimättömällä ammattietiikalla – puolueettomasti ja luotettavasti.

Tutkinnan päätyttyä saat meiltä siitä aina kirjallisen yhteenvedon. Voit liittää raportin osaksi kirjallista todistusaineistoasi, mikäli viet asian poliisitutkintaan tai sitä käsitellään tuomioistuimessa.

Olemme olemassa auttaaksemme suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä selvittämään rikoksia ja saamaan oikeutta toivottomaltakin tuntuvassa tilanteessa.

OTA YHTEYTTÄ