TIETOA MEISTÄ

Bexor Oy

Olemme yksityisen rikostutkinnan edelläkävijä Suomessa

Teemme yksityistä rikostutkintaa Poliisihallituksen toimiluvalla – vuosikymmenten kokemuksella, puolueettomasti ja riippumattomasti. Pitkän uran poliisissa ja vakuutusalan rikostutkinnassa tehnyt Ari Huhtinen on perustanut Bexor Oy:n vuonna 2009.

Jokainen bexorilainen on koulutukseltaan ja taustaltaan pitkän uran tehnyt poliisi ja rikostiedustelun asiantuntija. Olemme tehneet vaativaa teknistä ja taktista rikostutkintaa sekä toimineet vastuullisissa viranomaistehtävissä myös ulkomailla. Olemme myös olleet jo pitkään mukana kansainvälisessä rikostutkinnassa ja jäsenenä maailmanlaajuisessa tutkijajärjestössä.

Toimintamme tavoitteena on kehittää yksityistä rikostutkintaa Suomessa. Haluamme tarjota suomalaisille yrityksille uudenlaisia keinoja tutkia, paljastaa ja ennaltaehkäistä yrityksiin kohdistuvaa rikollisuutta, ja näin auttaa yrityksiä minimoimaan niiden liiketoimintaan kohdistuvia riskejä ja vahinkoja. Tarjoamme palveluitamme myös yksityishenkilöille.

Olemme oikeudenmukainen ja luotettava rikostutkinnan edelläkävijä, jonka osaamista ja tapaa toimia myös viranomaiset arvostavat. Teemme jatkuvasti aktiivista yhteistyötä poliisin ja muiden viranomaisten kanssa.

 

Toimimme aina asiakaslähtöisesti, luottamuksellisesti ja Suomen lakeja kunnioittaen. Yrityksemme perusarvoja ovat turvallisuus, luotettavuus, oikeudenmukaisuus ja riippumattomuus. Asiakassuhteidemme vahvana perustana ovat molemminpuolinen luottamus ja salassapitovelvollisuuden kunnioittaminen.