Onko yrityksesi avainhenkilöllä edessä oikeudenkäynti tai poliisikuulustelu, joka edellyttää erityisen huolellista valmistautumista? Saat meiltä käytännönläheistä koulutusta ja valmennusta erilaisiin viranomaistilanteisiin ja rikostutkintaan.

Oikeudessa todistaminen tai poliisikuulustelu jännittävät lähes jokaista. Vain harvalla meistä on kokemusta vastaavista tilanteista ja tietoa, miten niissä kannattaa toimia ja esiintyä. Meillä on. Tiedämme kokemuksesta, että myös näissä tilanteissa asiat ovat pienestä kiinni. Valmennamme asiakkaitamme erilaisilla käytännön harjoituksilla toimimaan asianmukaisesti ja vakuuttavasti vaativissa viranomaistilanteissa.

Koulutamme myös yksityisellä turvallisuusalalla toimivien yritysten työntekijöitä rikostutkinnan osaajiksi.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme poliisikoulutuksen saaneita ja pitkään alalla toimineita rikostutkijoita. Saat meiltä tarvittaessa hyvää sparrausta ja valmennusta poliisikuulusteluun tai oikeudenistuntoon valmistautumisessa. Tosiasia on, että mitä paremmin valmistaudut, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat myös asiassasi oikeutta.

Ei ole salaisuus, että tutkinnan aloittamispäätös poliisin esitutkintaprosessissa vaatii tänä päivänä erityisen huolella laadittua rikosilmoitusta ja luotettavaa todistusaineistoa rikosepäilystä tai rikoksesta. Siksi myös poliisikuulusteluun kannattaa valmistautua huolella.

Poliisitaustamme ja vuosikymmenten työkokemuksemme ansiosta me osaamme auttaa sinua toimimaan esitutkintaprosessissa omien etujesi mukaisesti – ja välttäen tyypillisimmät karikot.

Ota meihin yhteyttä ja kerro koulutuksen tai valmennuksen tarpeistanne tarkemmin. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaamme yksilöllisten tarpeiden ja tilanteen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ