Palvelumme

Rikostutkinta

Onko autosi, uusi sähköpyöräsi tai muuta arvokasta omaisuuttasi varastettu? Onko sinua tai läheisiäsi uhkailtu? Tarvitsetko henkilökohtaisessa riita-asiassa lisänäyttöä todistaaksesi joutuneesi rikoksen tai petoksen uhriksi? Odottaako tutkintapyyntösi poliisissa käsittelyä vai onko tutkinnassa jätetty jokin oleellinen asia huomioimatta ja tutkimatta?

Mitä, jos pyytäisit meiltä apua tutkintaan?

Lue lisää

Turvapalvelut

Oletko huolissasi omasta tai läheistesi turvallisuudesta? Haluaisitko varmistaa, ettei kodissasi, vapaa-ajan asunnollasi tai veneelläsi käy kutsumattomia vieraita silloin, kun et itse ole paikalla? Bexor tutkii, kehittää, myy ja vuokraa edistyksellisiä teknisiä ratkaisuja ja palveluja, jotka on suunniteltu ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen.

Lue lisää

Valmennukset

Oletko asianomistaja tai todistaja oikeudenkäynnissä? Odotatko kutsua poliisikuulusteluun? Kaipaatko asiantuntijalta tietoa, neuvoja ja ohjeita oikeudenistuntoon tai esitutkintaprosessiin?

Me tarjoamme valmennusta esimerkiksi näihin tiukkoihin paikkoihin, jotta osaisit toimia niissä parhaalla mahdollisella tavalla turhaan jännittämättä ja oikeuden toteutumisen varmistamiseksi.

Lue lisää

Siviiliriita-asiat

Onko sinulla vireillä riita-asia esimerkiksi kiinteistö- tai asuntokauppaan liittyen? Tai oletko saanut vakuutusyhtiöstä korvauspäätöksen, joka perustuu virheellisiin tai puutteellisiin tietoihin?

Me tutkimme, keräämme näyttöä ja selvitämme myös siviiliriitoihin liittyviä epäselvyyksiä ja erilaisia ongelmatilanteita.

Lue lisää

Turvaa omaisuutesi paikantamalla.

Paikantamalla pidät omaisuutesi turvassa varkailta riippumatta siitä, missä itse olet. Paikantamiseen on tarjolla useita eri vaihtoehtoja.

OTA YHTEYTTÄ