Palvelumme

Rikostutkinta

Tarvitseeko yrityksesi lisänäyttöä oikeudenkäyntiä varten? Haluatko selvittää rikos- tai petosepäilyä ilman julkista oikeudenkäyntiä ja maineriskiä? Epäiletkö yrityksen työntekijää väärinkäytöksestä tai onko henkilökuntaasi uhattu? Jos haluat saada asiat tutkittua ja selvitettyä nopeasti ja luotettavasti, ota meihin yhteyttä.

 

Lue lisää

Turvapalvelut

Haluatko suojata yrityksesi omaisuutta tai henkilökuntaa? Oletko kiinnostunut omaisuuden paikantamispalveluista? Me tutkimme, kehitämme, myymme ja vuokraamme erilaisia edistyksellisiä turvateknisiä laitteita ja järjestelmiä liiketoimintasi ja henkilökuntasi turvaksi sekä rikosten ennaltaehkäisemiseksi.

Lue lisää

Whistleblow-selvitykset

Tiesitkö, että EU velvoittaa työnantajia perustamaan sisäisen ilmiantokanavan, jonka kautta työntekijät voivat nimettömästi ilmoittaa havaitsemistaan väärinkäytöksistä ja laittomuuksista? Me tarjoamme yrityksellesi kustannustehokkaan kokonaisratkaisun asian hoitoon.

Lue lisää

Valmennukset

Onko yrityksesi avainhenkilöllä edessä oikeudenkäynti tai poliisikuulustelu, joka edellyttää erityisen huolellista valmistautumista? Saat meiltä käytännönläheistä koulutusta ja valmennusta erilaisiin viranomaistilanteisiin ja rikostutkintaan.

Lue lisää

Siviiliriita-asiat

Onko yritykselläsi vireillä riita-asia esimerkiksi sopimusrikkomuksiin tai kilpailukieltoon liittyen? Liittyykö riitaan epäilyjä tai epäselvyyksiä, joita olisi syytä tutkia tarkemmin?

Lue lisää

Turvaa omaisuutesi paikantamalla.

Paikantamalla pidät omaisuutesi turvassa varkailta riippumatta siitä, missä itse olet. Paikantamiseen on tarjolla useita eri vaihtoehtoja.

OTA YHTEYTTÄ