Onko sinulla vireillä riita-asia esimerkiksi kiinteistö- tai asuntokauppaan liittyen? Tai oletko saanut vakuutusyhtiöstä korvauspäätöksen, joka perustuu virheellisiin tai puutteellisiin tietoihin?

Me tutkimme, keräämme näyttöä ja selvitämme myös siviiliriitoihin liittyviä epäselvyyksiä ja erilaisia ongelmatilanteita.

Tutkimme ja selvitämme siviiliriita-asioihin liittyviä tapahtumia ehdottoman luottamuksellisesti, puolueettomasti ja oikeudenmukaisesti. Kokemuksemme mukaan lähes kaikki erimielisyydet ja riidat ovat sovittavissa ilman oikeudenkäyntiä, jos näyttö tapahtuneesta on luotettavaa.

OTA YHTEYTTÄ

Riidan pitkittymisen ja kustannusten kurissa pitämisen kannalta olisi tärkeää tutkia ja selvittää riita-asiaan liittyvät taustat ja tapahtumat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kun taustaselvitykset ja tutkinta tehdään huolellisesti heti alussa, eikä vasta vuosien tai kuukausien jälkeen tapahtuneesta, on riidan ratkaiseminen helpompaa osapuolten välisellä sopimuksella ja ilman vuosia kestävää oikeusprosessia.

OTA YHTEYTTÄ