Haluatko suojata yrityksesi omaisuutta tai henkilökuntaa? Oletko kiinnostunut omaisuuden paikantamispalveluista? Me tutkimme, kehitämme, myymme ja vuokraamme erilaisia edistyksellisiä turvateknisiä laitteita ja järjestelmiä liiketoimintasi ja henkilökuntasi turvaksi sekä rikosten ennaltaehkäisemiseksi.

Onko yritykselläsi omaisuutta, jonka sijaintitiedot on tarkistettava tietyin väliajoin tai josta rikolliset ovat erityisen kiinnostuneita? Haluaisitko hälytyksen matkapuhelimeesi heti, jos yrityksesi omaisuutta poistuu kartalle rajatulta alueelta?

Me tarjoamme yrityksellesi turva-alan parhaita ratkaisuja omaisuuden ja henkilöiden suojaamiseen. Testaamme, tutkimme ja kehitämme myös itse jatkuvasti uusia palveluja omaisuuden ja ihmisten turvaamiseen – ollaksemme askeleen edellä rikollisia Suomessa ja maailmalla.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme yritystäsi tarvittaessa myös etsimään ja palauttamaan varastettua omaisuutta ulkomailta. Meillä on yli 20 vuoden kokemus anastetun ja kateissa olevan omaisuuden kansainvälisestä etsinnästä ja palauttamisesta sekä yhteistyöstä eri maiden viranomaisten, vakuutusyhtiöiden ja liike-elämän toimijoiden kanssa.

OTA YHTEYTTÄ